Friday, 3 April 2009

malam menggamit memori mencipta kenangan.

malam menggamit memori mencipta kenangan.
2la tema dinner dak kos aku tahun nih. pemakaian lak korporat tapi aku buat gaya keparat dengan buat sesuka hati.xpe..yang penting aku makan dengan banyak.overall makanan dia biasa2 jer...persembahan budak 1st year and 2nd year teruk gak la...persembahan 2rd year jer yang best.huhu..dorang tanya aku nape x perform, jawapan simple..bg peluang kat orang lain jer..huhu..act, aku malas nak layan kalau sound system dia x best..Yang best sebab ktrang duk belah belakang.boleh buatr sesuka hati..ambik gambar byk jer keje ktorg.
xde ape yang sangat menarik pun sbnrnye...after tuh rasa nak pi karaoke lak tp piki masa dan duit..so,x jadi la..balik tido jer...


2 comments:

bEt said...

kate nak nampak matang tapi buat comel lak...
=P

miSs ShinOsuk3 said...

ak wat sengal pun nampak comel..nak buat cmner.aku memang comel.