Monday, 23 March 2009

Kegatalan & kepuasan

Sampai sekarang aku masih kegatalan. Sebab aku munyer kaki kene giget pacat masa pi sampling hari tuh. Aku masuk dalam air kejap jer...ala2 mencelup kaki jer. Bukan lama pon..tapi x sangka pacat sempat melekat. Masa duk dalam kete tetibe aku rasa kaki aku basah jer..ropenyer basah dengan darah. Hampeh btol..coz aku lap darah tak berhenti2 ngalir, aku biar je sebab tisu pon dah habis lap kaki jer. Dan2 pulak En.Khairi nak singah makan cendol kat kedai mana ntah..aku dah tak selesa dah tapi nak buat macam mana, dah dia ajak. Lagipun, makan free bukan selalu kan.. =p. Dah duduk kat tempat duduk, darah tuh meleleh2 lak..kesian orang sebelah aku yag terganggu dek darah tuh.
 
Hahaha....dak laki tuh cam mati selera bila tengok darah kat kaki aku..yang aku geramnyer: dah 20 hari berlalu, gatal dia still tak hilang2 tapi bila garu, memang sedap, kepuasan. =D
 
Aku harap ianya tidak akan meninggalkan parut. Aku dah cukup berparut.
Picture taken : 3/3/09

 

Picture taken : 23/3/09
 
 
p/S: Manchester United diayam oleh Fullham. 2-0. Selamat berkabung kepada Julu. Blurry2 Mu..


 


 


 

1 comments:

plain83 said...

hahah...ye Len aku paham perasaan kaki basah dengan darah lepas kena geget dek lintah/pacat...aku penah kena masa camping and jungle trekking kat area gua wang burma ^^