Sunday, 23 November 2008

Apa yang aku suka!!?~

hmm....aku suka jd geek.haha...iye la sangat..
 
hmm..patut ak kena gi sampling 1 Dec nanti tapi tadi tetiba pulak ada orang inform kena p esok.haih...sakit gak...pi sampling bukan senang..penat redah air.. mujur esok dekat jer..kena pi kat Sg Yoi and Sungai Langat jer..kalau tak, nangis aku..huhu..ntah la..aku dah plan nak siapkan chapter 2 untuk thesis tapi sampai sekarang tak sambung2 pun lagi..lab pulak ada problem sia-sia la aku stay kalau camni..tapi kalau tak stay pun tak senang duduk gak. hmm.. xpe la.. selasa nanti aku pi library la..huhuw..emm..aku suka komik and majalah..dulu aku suka kumpul figura watak komik tuh..tapi mahal pun iye..pastu bila nak berpisah dengan member2, dorang kebas semua...xpe la..member2 punya pasal..huhu..tp xpe..minat aku kat komik tak berkurang dari dulu sampai sekarang..



Ni la namanye sampling..cari benthos dalam ayaq. Ianya seronok dan membosankan. :p



Ni komik2 yang ada kat rumah...pengubat hati yang lara masa tensen2. Star Post tu menarik gak cite dia..kalau nak citer sume, banyak sangat la kot..



CLEOs...yang jadi sumber maklumat untuk bershopping.haha...dalam ni senang nak cari tempat best2..tapi sejak kebelakangan ni ak dah tak layan sangat coz fesyen dia dalam ni lambat sangat nak gerak..



Aku suka tengok bear tuh. Tapi bear aku xde la banyak sangat memandangkan aku ni gadis yang baik sebab setia kepada yang satu dan tidak mengikis lelaki (hahaha....sengal puji diri sendiri). So, aku beli teddy sendiri and kadang2 aku bosan sebab aku rasa teddy tu menyemak dan tidak bermakna bila aku beli sendiri. Tapi masa aku tensen ada teddy sonok gak sebab bolehla aku pijak2 semua teddy 2 kalau aku dah naik bengang dan 'short circuit'.

Aku juga suka melayan guitar aku yang gedabaq tuh...member aku cakap guitar tu besar sangat untuk aku tapi aku rasa bunyi dia best. So, aku kesah ape?huhu.. aku dulu punya cuak masa abang aku mula2 nampak guitar tuh..aku takut dia gelakkan aku sebab eksen beli guitar padahal tak terer langsung. Jadi bahan gelak jer depan abang2 aku. Tapi bila dia nampak dia tak cakap pape pon. Dia siap puji aku dah pandai pilih guitar.Haha....gembira aku. Terima kasih atas pujian itu ye (dalam blog jer aku cakap cmni.depan dia jgn harap la..so, aku kena pastikan dia x baca blog aku).Hahaha...teruk betul adik macam aku nih..haha..lantak la..tapi kepada sesiapa yang ada terbaca blog ni dan kenal abang aku, aku merayu tolong jangan report. Sesungguhnya anda adalah orang yang paling budiman jika anda sudi menolong orang macam SAYA. =p



And....aku juga manusia biasa. aku gadis biasa yang gila shopping tapi sejak aku tengok almari aku dah penuh dan aku tak beli rumah lagi untuk sumbat barang2 aku, aku terpaksa menahan diri daripada membeli barang2 tersebut. huhu... aku memikirkan untuk belajar dan menjadi kaya serta beli rumah dengan duit aku sendiri baru la aku buang duit beli banyak2 baju. Lagipun banyak baju yang aku beli tapi tak pakai pun. Alih2 aku pakai baju yang dah buruk tu juga sebab selesa. Jadi, satu pembaziran berlaku di situ yer..huhu..Jadi aku telah memasang niat untuk menjadi seorang yang lebih sederhana dan lebih berjimat sebab aku ni tak kerja lagi. Aku rasa aku dah besar pulak, so naik segan duk habiskan duit abang aku jer walaupun dia tak pernah berkira pasal duit. haha.. aku semakin berotak sekarang. =p yeah..go geek go!!!!Tapi aku minat barcelona...so, fail geek aku..haha..aku tengok fesyen Super Junior cambest jer....aku berkenan tapi aku kan nak jadi budak baek..so, buang jauh2 la aku punye keinginan tu. Orang kata, utamakan keperluan daripada kemahuan. :p
Sama2 la kita muhasabah diri yer.. =)



Look at their attires. Fahion ni cam smart jer..hehew...look at those scarfs.
Ngee...saje jer.. :)

2 comments:

yusnily said...

wei..
lamo parok xdgr kaba mg??
T.A.H.N.I.A.H krn anda berjaya 'menambat' hati saya sgn penampilan keperempuanan anda!!!!!!!!!
saya sungguh tidak sangka..!!~
*tinggal aku jela hok bengong2 supo dlu lg..hahahha*

miSs ShinOsuk3 said...

haha..marisha ropenyer..
yela keperempuanan sgt.
sesungguhnya ku lagi sengal banging ko.
haha