Saturday, 22 November 2008

AFTER THE FINAL PAPER

Hmm...tdo lambat bangun awal..
pagi tadi exam jam 8.30 pm.so,done with exam, ak n ben g makan kat restoran SINGGALAN INDAH...restoran tu baru lagi..look exclusive la..so,ktorang pun dah prepare nak spend duit banyak just nak try..tp ok jer..
menu dia x banyak sangat..lauk dia best,nasi lemak dia sedap and minuman dia mmg sedap n banyak variasi. ropenyer restoran ni indonesian style punyer..so,not really my taste tp air dia sedap and murah..huhu..tp x tanyer harga lak.. i think rm2.5o..



Asam boi milk shake.. damn. sedap giler...





Mango juice..rm 2.00... sedap....sampai lupa nak ambik gambar before minum.hehew..



Ben menikmati mango juice sampai mata membesar dan kening menebal! =p



Sumtin yang agak kelakar tentang kedai ni, dorg cuba nak isi ruang kosong kat belakang dengan lukisan kat dinding tapi lukisan tu sangat teruk.hahaha...yela...dorang baru buka. Launch 5 nov yang lepas. No wonder x bley beli lukisan yang mahal lagi nak gamntung kat belakang tuh..im pretty sure nanti-nanti ni, dorang akan tukar gak lukisan kat belakang yang agak kelakar tuh..

Actually aku n ben nak g breakfast jer tp dah lewat sangat. paper pun habis jam 10. 1015 br sampai kat rumah..memandgkan restoran tu baru lagi, so malam ni ktorang g makan lagi..hehew...makan nasi goreng padang. Banyak benda lagi la yang xde kat sini.. tapi air dia sedap..malam ni aku try menda lain lak...



Sweet corn milkshake!!!!!!!!saangat sedap....suka sangat2...
Memang sedap...hehe...so, kalau nak try silakaaan... =)
Balik makan layan Juno!!hehe..

Juno





VCD juno yang aku tengok.SILA BELI YANG ORIGINAL.




Juno (Ellen Page) dalam JUNO.

Malam...tulis blog tp x sempat post dah ngantuk.....so,lambt post la jdnyer..hehew..


p/s : sekarang dah nak petang pon. Nak g masak kari dulu..tata.. =) kari ikan.haha..

0 comments: